Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Snad jednou dospějete:-/

0 2
možnosti
Foto

On nevi o co kraci. On nezazil rok 1968 a normalizaci. On nevi nebo nechce vedet, co  je KGB Putin, se svymi sny obnovit velikost SSSR zac. Pred cim ruskou mensinu na Krymu vlastne chranili? Vzdyt ten zakon o zakazu  rustiny vubec nezacal platit.To byla stejna ochrana jako ochrana nemecke mensiny v Sudetech.

4 2
možnosti
Foto

Tak sup do Ruska a pekne si to tam uzijte!

3 4
možnosti
RH

Na takovou slátaninu tolik příspěvků? Nebylo by lepší ji ignorovat?

4 6
možnosti
JH

J52a95n 72H81l84e76d43í23k

1. 4. 2014 23:21

vaše mládí ve vás vykvasilo a v hlavě nastal výbuch--- no, jidášského bakšiše od komunistů si řádně užijte. Jelikož jste neprožil Rusáky všude, kam padne zrak, stovky čs udavačů a milicionářů, kádrové posudky při cestě do Varny, nebo na střední školu, tak se vám zdá Putinovo carství skvělým výrobkem pokrokových sil Severní Koreje. Ruská rozpínavost vás neděsí ((naopak těší)), proč nevrátili ruští maršálové Finsku Karélii z 13. března 1940, Japonsku 3 měsíce po podepsání kapitulace ukradené Kurily, proč Rusáci nevrátili Polsku Východní Prusko s Königsbergem== Kaliningradem ?,  proč Rusové posunuli o skoro 200 km své západní hranice v centrál.Evropě, proč nám spojencům= ČSR zabráli Podkarpatskou Rus ?-- No, dějiny nebudou stát, Putin si brousí svůj porcelánový chrup na další a další kraje Zeměkoule. A NIKDO nepůjde položit život do POSLEDNÍ svět.války, do zabahněných úvozových cest a ruských sraček, navzájem se maršálové vybijí raketami.-- A přeživší lidi budou jíst kůru ze stromů-- tak veliká sláva zde zbude po všech těch "ochránců" proletariátu.

10 8
možnosti
AK

Mlsáte jen z českých luhů a hájů - něco jako námel (to je ta paličkovice nachová), vraní oko, nebo durman a to již od raného mládí?

3 2
možnosti
JH

No, já pamatuji ruské tanky, jak projížděly naším městečkem. Když po letech odtáhli a my jsme se stali tím Západem, tak jsem byl šťastný a přes všechny kopance mne to neopustilo. Ano, já se cítím být také ten Západ, který Rusko odsuzuje. A moc doufám, že Česká republika zůstane na Západě. Mladí komunisté možná dospějí a změní názor, nebo se vždycky mohou odstěhovat do Ruska, tam jim bude jistě daleko lépe, než u nás na Západě.

PS Víte, v čem je rozdíl? Na Západě můžete klidně ten Západ špinit a plivat na něj. V Rusku také, ale zkuste to o Rusku (nebo ještě lépe jeho gosudarovi Putinovi). Už chápete?

20 3
možnosti
AK

Hojere, Hojere. Moc velkou knihovnu nemám. Asi tak tisíc a něco svazků, ze všech možných oborů. To máme, řekněme zaokrouhleně, tak čtyři - pět set tisíc stránek. Všechny jsem je už v životě přečetl. Ale nevzpomínám si, že by jen jedna stránka byla plná takových zhovadilůstek, jako ten Váš vybrept tady......

3 10
možnosti
MM

To je nový drink? Jen nalít do šejkru vše možné a dobře rozmíchat.;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem se dočetl to, co nám naše média tají.

Připojení Krymu k Rusku prý odmítlo odsoudit 69 států na půdě OSN. Mezi nimi samozřejmě Čína a Indie.

A těmto státům státy NATO Rusko ženou přímo do náruče, místo, aby se snažili získat Rusko na svoji stranu.

Jestli nám hrozí opravdu nějaké nebezpečí, tak hlavně ze strany Číny až bude dostatečně hospodářsky i vojensky silná, ale ne z Ruska.

13 3
možnosti
JR

J25a88r58a 84R40a86n10k

2. 4. 2014 6:20

Pane Petriku, mezi zememi, ktere souhlasily s anexi Krymu, byly Zimbabwe, KLDR, Venezuela (kde mimochodem tece krev a lide svrhnou Madura) Kuba a same "demokraticke" zeme, kde se dobre zije;-D;-DRvJste stale vtipnejsi:-)

2 2
možnosti
PB

Svět neohrožuje Obava ani jeho armáda, ale jejich kapitál, který boptná jak kukuřice v mikrovlce aniž by se jím člověk kdy zasytil.;-D

2 1
možnosti
JH

I Vy nenažraný kapitalisto! To se tím kapitálem opravdu tak intenzivně cpete, že víte, jak chutná?

1 1
možnosti
SR

Ten původní příspěvek není tak inspirativní, abych na něj reagoval. Ovšem vaše tvrzení, že ve 21. století se spory řeší jednáním a ne silou je zcela mimo mísu. Zapomněl jste na Afganistan, Irák, ale hlavně nové konflikty tzv. Arabské jaro, nyní Syrii, atd? A to vybírám pouze konflikty, v nichž se zjevně angažují západní státy (a v některých i Rusko). Pokud jste vaším příspěvkem chtěl říci, že by se spory měly řešit jednáním, tak souhlasím. Ale to platilo vždy a nedělo se to v podstatě nikdy.

4 0
možnosti
LK

Navíc se obávám, že násilí stále narůstá dominovým efektem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2286x
Kouč.

Seznam rubrik