Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Je smutné, jak iDNES kráčí mílovými kroky směrem k postbolševickým "Novinkám". Nenávist k EU, NATO či USA nemálo lidí tak nebezpečně zaslepuje, že by snad nejradši napsali nějaký zvací dopis. Z některých blogerů je mi na blití a stále častěji si říkám, že je to tady ztráta času. A po vaší "diskuzi" s panem Stehlíkem jsem usoudil, že jste ztracený případ....ale je naděje, že snad někdy dospějete. HOWGH.

14 5
možnosti
ME

M31i47r57a 52E66l

5. 4. 2014 19:46

Zase výkřik do tmy a dále nic. "Váš názor je špatný", "Jsi rusofil", "komunisto", "Rusko je zlo, USA je dobro" a ani ostatní nesmysly nejsou argumenty k článku. Děkuji za reakce k tématu.

5 4
možnosti
JJ

Rusko nedodržuje své vlastní mezinárodní smlouvy a zabírá cizí území. Tak o čem je řeč?

18 2
možnosti
Foto

Amerika take ne..

Invaze Iraku byla provedena pod falesnym pretextem a Srbsko "humanitarne vybombardovali" bez souhlasu UN...

Do toho pridame telefonat Viktorie Nulandove, ve kterem se domlouvala na slozeni nove Ukrajinske vlady, zatim co jeste stara DEMOKRATICKY ZVOLENA vlada byla porad u moci, coz prinejmensim porusuje mezinarodni pravo o vmesovani do zalezitosti suverenich statu.....Takze o cem je tedy rec?

5 6
možnosti
PZ

Koukam ze se toho Ruska hodne branite? Co vam prineslo? Prineslo vam

I-Phony,Pocitace, Internet nebo Microsoft? Hmm asi ne vite lidi jako vy si nic jineho nez ty Rusaky nezslouzi.Preji vam aby se ti Rusove vratili.Uvidime co zajimaveho privezou.

6 5
možnosti
JS

Pro práskáče a věrné rudé koment brigády možná nějakej metál. Nebo třeba bony, aby si mohli v tuzexu koupit nové džíny ;)

7 2
možnosti

Myslím stejně jako vy, ač Rusáky dodnes  nemusím, 

pravda, kterou píšete, je důležitější nežli naše nechuť k Rusům od r.1968!.

Dávám karmu!

6 12
možnosti
JJ

Jakou pravdu o Rusácích autor píše? Vždyť o nich v článku téměř není řeč.

8 1
možnosti
PP

Američani potřebují mít rusy. Přesněji potřebují mít nepřítele.  Kam by šel zbrojní průmysl bez nepřítele?  A kdo je největší sonzor tamních politiků ?  Ano zbrojní průmysl  !!!   Tak že, nepřítl musí být, i když by se musel někdo podplatit !!!

6 9
možnosti
JS

A protože Američani potřebují Rusy, tak Rusové solidárně v pravý čas zabrali Krym a přesunuli armádu na hranici, aby chudáky americké politiky nenechali na holičkách. Děti, podívejte, blbost kvete....

16 2
možnosti
JH

Za mě stoprocentně karma. Hromada diskutéru nevidí a ani nechce vidět pravdu.

7 15
možnosti
JS

Mnoho diskutérů ji narozdíl od vás a autora vidí a nepáchají blbinu tvrzení, že jedna strana je ďábel a druhá nebe. Zcela pragmaticky kritizují EU a NATO za hromadu chyb. A zcela pragmaticky také tvrdí, že Rusko je agresor, který ohrožuje náš dnešní způsob života a dnešní chod světa závislý na dodržování smluv.

17 0
možnosti
LJ

Zajimavy je uz uvodni nazor, ze Rusko dela to, co bych chtelo udelat NATO a proto neni spatne, ale muze si za to NATO. To je podle me naprosta demagogie, naprosto nepodloze fakty. Zbytek se nese ve stejnem duchu.Rv

8 3
možnosti
ME

M97i96r61a 57E44l

3. 4. 2014 14:29

Rusko toliko brání své strategické zájmy v podstatě na svých hranicích, a využívá i metody z učebice USA, kterým to dle těchto metod prošlo jinde, mnohem mnohem dále od domova, tedy o nějakém obranném zájmu nemůže být zde naopak ani řeč. NATO, které je ze 75% financováno USA, to nemůže skousnout. To jsou fakta. Máte jiné argumenty?

10 7
možnosti
Foto

Pane kolego, nemůžu se zbavit pocitu, že se snažíte za každou cenu "oddémonizovat" Rusko a vůbec se mi to nelíbí. 

1) NATO dle mého názoru nikam nikdy neexpandovalo, pouze pomáhalo bránit suverenitu států, které by to bez její pomoci sami nezvládli. Ano, naivně věřím, že NATO je dobrá organizace a jako jediná dokáže zabránit expanzi Ruska jako takové.

2) To, že si Krym schválil nezávislost, bylo úplně jasné: během druhé světové války Rusko vyvraždilo téměř veškeré původní obyvatelstvo a dnes tam žijí samí rusové. Navíc, dobře se volí, když máte kulomet u hlavy. Absolutně však netuším, co má společného raketový deštník s krizí na Krymu. Vůbec to ve Vašem podání nedává smysl. Navíc jsou armádní cvičení jako taková dost důležitá: když bude Ukrajina v EU, kde je problém, proč by nemohli nacvičovat ??

Nicméně přiznávám, že s ostrou rétorikou vůči USA souhlasím. Skutečně se chová nesmírně pokrytecky.

5 7
možnosti
GK

"...během druhé světové války Rusko vyvraždilo téměř veškeré původní obyvatelstvo .."  -

proc ta demagogie? 8-o dyt to bylo jinak.

2 0
možnosti
KL

tušil jsem, že jednou přijde generace, které nebude nic říkat ruská okupace, desetiletí ruského (sovětského) diktátu, lží a vše s tím související. ale přesto mě překvapuje, že je to tak brzy. dá se namítnout, že je jiná doba, jenže rusko je stále nedemokratické.

10 2
možnosti
ME

M15i77r66a 84E98l

3. 4. 2014 11:52

Co když je to tak, že Vy pro minulost nevidíte přítomnost?

5 7
možnosti
LT

Milý autore. Dobrý pokus. Chtěl bych Vás jen požádat, abyste si nejdříve nastudoval historii a pak to zkusil napsat znovu. Myslím, že pokud jste schopen nezaujatě používat vlastní mozek, dojdete k jiným závěrům než dnes.

7 4
možnosti
ME

M33i25r26a 98E86l

3. 4. 2014 11:02

Konkrétně?

3 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2286x
Kouč.

Seznam rubrik